Protector Norway AS

"To Protect and to Serve"
_______________________________________
PROTECTOR NORWAY
Go to content
OVERFLATEVEDLIKEHOLD
& INDUSTRIRENGJØRING
NYHET!
NÅ OGSÅ MED PULVERLAKKERING
VÅRT ARBEIDE ER VI STOLTE AV

Protector Norway AS utfører alt av overflatevedlikehold og industrirengjøring til alle typer bedrifter, maritim næring, industri, og det private marked. Vi tar på oss små og store oppdrag, og vi bruker kun miljøvennlige og kostnadseffektive materialer. Vi har også et eget verksted med løftebukk.

Noen eksemple på overflatebehandling er maling, sandblåsing, metallisering. Godt og planlagt vedlikehold forlenger levetiden på installasjonene.
GODE REFERANSER
Vi er en bedrift med lang erfaring innen bransjen, med mange fornøyde kunder å vise til. Alle våre referanser kan verifiseres.
MANGFOLDIGEHET
Vårt mål er å løse alle oppgaver, og da gjerne sammen med våre partnere, og på denne måten ha et komplett tjenestetilbud.
LØSNINGSORIENTERT
Vi starter med en kartlegging av oppdraget, og en tett dialog ovenfor kunden. Fremdriften til ferdig oppdrag kan følges hele veien.

OVERFLATEBESKYTTELSE MED KVALITET
'' Vi er ZINGA forhandler.''
_________________________________

Korrosjonshindrende metallbeskyttelser
og spesialdesignede toppstrøk.
EN INVISTERING TIL VERN AV VERDIER
SE VÅRT BILDE OG
REFERANSEGALLERI


Vårt galleri beskriver oppdrag og referanser hvor du kan se PROTECTOR NORWAY med resultat, og i aktive arbeidssituasjoner. Galleriet er ment for å gi et innblikk i våre løsninger til effektivt vedlikehold.
LØSNINGSORIENTERT KOMPETANSE
PÅ FLERE OMRÅDER


Vi ha lang erfaring i overflatebehandling av ulike industrielle prosesser hvor man endrer overflaten til et produkt for å oppnå visse egenskaper, for eksempel forbedre utseende, øke slitestyrke, elektrisk ledeevne, motstand mot korrosjon, minske friksjon eller gjøre det lettere å sveise eller lodde.
SEND OSS EN MELDINGØnskes utført arbeid
Hasteoppdrag
Back to content